My Fantastic Park – Spil gratis med det samme!

Browserspil af Upjers

My Fantastic Park – Simulator-spilleglæden

Dette browserspil tilbyder jer ren simulationsspil-glæde. Der er tale om det fornøjelige browserspil My Fantastic Park. Således lever I jer ind i rollen som direktør og opfører skridt for skridt jeres egen fritidspark, som I kan indrette helt efter jeres egne ønsker. Oplev park-fornøjelsen i browseren og spil gratis med nu! Med få kliks er I allerede i gang.


My Fantastic Park

Spilleglæde i browseren

My Fantastic Park tilbyder jer spilleglæde i browseren. Tilmeld jer nu, spil gratis med straks og åbn jeres park.

Simulator spil-indhold

Afvekslingsrigt simulator spil-indhold – i My Fantastic Park oplever I den. Således indretter I en fritidspark efter jeres egen smag.

Masser af attraktioner og dekorationer til at holde dine besøgende underholdt
Med hver attraktion glæde hver sin målgruppe.
Du bestemmer, hvad der er bygget
Unge besøgende elsker din Fantastic Pak

Historien bag My Fantastic Park

I skaber selv historien i My Fantastic Park allerede fra første færd. For som ambitiøs parkdirektør er det jer der bestemmer jeres parks skæbne i My Fantastic Park. I bygger attraktioner, opfører forlystelser og fritidsbeskæftigelser såsom dåsekast-boden, radiobilerne eller veteranbilerne og lokker stadigt flere besøgende til jeres tivoli. Dyk ind i en fascinerende spilleverden og spil gratis med nu i My Fantastic Park.

My Fantastic Park – Spil med

For at kunne spille med i My Fantastic Park, skal der kun være opfyldt to betingelser. I skal bruge en computer med internetforbindelse samt en fungerende e-mailadresse for at kunne registrere jer og oprette en gratis konto. Er begge disse forudsætninger opfyldt, kan I logge jer ind med ganske få kliks. Efter spilintroduktionen, tutorialen, i hvilken I bliver præsenteret for de vigtigste funktioner og skridt i spillet, kan det også gå løs med det samme. Opdag den ultimative simulationsspilleglæde i browseren og spil med straks i My Fantastic Park. Indret jeres egen forlystelsesoase med smarte funktioner.

Udvid din forlystelsespark med teatre og karruseller
En række rutsjebaner giver spænding med besøgende

Gratis: Upjers-spillene

Siden 2006 udvikler og publicerer den bambergske spilfremstiller Upjers gratis browserspil. Millioner af mennesker i hele verden spiller de afvekslingsrige onlinespil. Genreudvalget er stort. Det rækker lige fra rollespil via paratvidenspil til simulator spil.

Forum - My Fantastic Park