My Fantastic Park – Administrer jeres forlystelsespark!

Browserspil af Upjers

My Fantastic Park – Rutsjebane-spillesjov

Dette er rutsjebanespil-fornøjelsen. I browserspillet My Fantastic Park indretter I jeres egen fornøjelsesoase. I administrerer jeres egen fritidspark, idet I bygger attraktioner og forlystelser, opfører snackbarer og drikkestande og smukkeserer jeres parks arealer med dekorationer. Jo attraktivere jeres parkareal er, desto flere besøgende bliver der lokket til. Det øger jeres indtjening af Park-Dollars.


My Fantastic Park

Bliv Parkdirektør

Så snart I har afsluttet introduktionen, starter I i spillet og oplever nervepirringen i rutsjebanespillet. Bevis jeres evner som direktør!

Rutsjebane spil

My Fantastic Park tilbyder jer et utal af afvekslingsrigt indhold og funktioner, som I kan bruge. Opdag My Fantastic Park.

Masser af attraktioner og dekorationer til at holde dine besøgende underholdt
Med hver attraktion glæde hver sin målgruppe.
Du bestemmer, hvad der er bygget
Unge besøgende elsker din Fantastic Pak

My Fantastic Park – Begejstr jeres publikum

Af sted går det til My Fantastic Park! Opfuld de parkbesøgendes ønsker, opnå værdifulde erfaringspoint og tjen Park-Dollar. Jo mere præcist I rammer jeres publikums smag, desto bedre. Mænd, kvinder, børn og gamle ønsker sig forskellige forlystelser og attraktioner i browserspillet. Med passende planlægning kan I skridtvis indrette en drømmeagtig forlystelsesoase, som lokker stadigt flere besøgende til.

Indholdet i rutsjebanespillet

Rutsjebane spil såsom My Fantastic Park tilbyder et fornøjeligt spildesign. I browserspillet lever I jer ind i rollen som direktør og opfører jeres egen fritidspark. Herved står der omfattende muligheder til jeres disposition. Byg usædvanlige attraktioner og forlystelser lige fra dåsekast-boden til den imponerende rumfærge. En vigtig rolle spilles herved af råstofferne materiel, teknik, ide og natur, som I skal bruge til opførslen af nye forretninger. My Fantastic Park tilbyder en underholdende blanding af et byggespil og parksimulation med en intuitivt letforståelig betjent, en overbevisende spiloplevelse og omhyggeligt detaljeret grafik.

Udvid din forlystelsespark med teatre og karruseller
En række rutsjebaner giver spænding med besøgende

Oplev gratis: Spillene fra Upjers

De kan spilles uden downloads og installation. Siden år 2006 fremstiller firmaet Upjers i Bamberg browserspil. Dertil hører også rutsjebanespil. Alle kan spille med gratis. Den eneste forudsætning: Man skal bruge en computer med internet samt en gyldig e-mailadresse.

Forum - My Fantastic Park