My Fantastic Park – Vær med!

Browserspil af Upjers

My Fantastic Park – Onlinespil

Der findes talrige online spil, men kun få af dem tilbyder et så farvestrålende spektrum af forskellige muligheder og funktioner som My Fantastic Park. I browserspillet, som man kan spille helt gratis, påtager man sig rollen som en Park-direktør. Man indretter sin egen forlystelsespark. Oplev det sjove ved simulationsfornøjelsen. Vær med det samme med i My Fantastic Park.


My Fantastic Park

Forlystelsespark-fornøjelsen

Med My Fantastic Park venter der jer ren tivoli-sjov. Oplev et af de interessanteste onlinespil i browseren og spil med.

Online spil-indhold

De tilbyder jer et fantastisk indhold. Nemlig online-simulationsspillene. Også My Fantastic Park holder et utal af spændende funktioner klar.

Masser af attraktioner og dekorationer til at holde dine besøgende underholdt
Med hver attraktion glæde hver sin målgruppe.
Du bestemmer, hvad der er bygget
Unge besøgende elsker din Fantastic Pak

Historien om My Fantastic Park

Bag My Fantastic Park gemmer der sig en sand succeshistorie. Spillet går ud på som at man som spiller indretter et helt igennem attraktivt fritidstilbud til sine park-besøgende. Dertil råder man over smarte spilfunktioner. Opfør imponerende forlystelser såsom Aqua Giant, byg snackboder og drikkestande og opfyld jeres kunders ønsker. Jo smukkere jeres park er, desto flere Park-Dollar og erfaringspoint tjener I.

Smarte funktioner

My Fantastic Park tilbyder jer online spillesjov i browseren. Oplev et underholdende browserspil med smarte funktioner og spil med gratis. Udnyt muligheden for at indgå virtuelle venskaber med medspillere og udveksl tips og tricks med dem. Hvordan indretter man bedst sin My Fantastic Park, bør man fjerne alle sten og rødder og hvilke attraktioner bør man bygge? Sådanne spørgsmål kan I diskutere med medspillere. Men også spilleforummet hørende til My Fantastic Park tilbyder jer en fremragende mulighed for vende de aktuelle udviklinger med My Fantastic Park-Fans og holde jer på det løbende med nyheder.

Udvid din forlystelsespark med teatre og karruseller
En række rutsjebaner giver spænding med besøgende

Spil gratis: Upjers-spillene

De kan spilles gratis samt uden downloads og uden installation. Alt hvad I skal bruge for at kunne spille straks er en computer med internet samt en fungerende e-mailadresse og straks kan I spille gratis med i browserspillene fra Upjers GmbH.

Forum - My Fantastic Park