My Fantastic Park – Spil med!

Browserspil af Upjers

My Fantastic Park – Din Park

Her handler det om jeres egen My Fantastic Park-Forlystelsespark. I browserspillet My Fantastic Park opfører I jeres egen forlystelsespark, som I indretter med en hel masse attraktioner og forlystelser. Herved starter I selvfølgelig i det små. Den første attraktion i jeres park er dåsekast-boden, som I begejstrer de besøgende med og tjener jeres første Park-Dollar med.


My Fantastic Park

Gratis spilleglæde

Sikke en spillemæssig fornøjelse. Og så er det oven i købet gratis! I browserspillet My Fantastic Park opfører I jeres egen brogede forlystelsespark.

Indholdet i My Park

Lige netop de meget alsidige spillefunktioner i My Fantastic Park tilbyder jer på hvert spillertrin fantastiske spilmuligheder i dette særlige browserspil.

Masser af attraktioner og dekorationer til at holde dine besøgende underholdt
Med hver attraktion glæde hver sin målgruppe.
Du bestemmer, hvad der er bygget
Unge besøgende elsker din Fantastic Pak

Konceptet bag spillet

Her er det jer der er chef! I det brogede My Park-spil er det jer der bestemmer jeres Parks udseende. Således bestemmer I hvilke dekorationer I vil placere hvor, hvilke forlystelser samt hvor og hvor mange I vil opføre og hvilke attraktioner der skal få en opgradering. My Fantastic Park muliggør enestående spillesjov for jer i usædvanlige browserspil-omgivelser. Oplev My Park-spillet og spil gratis med nu.

MyPark – Omfattende spilfunktioner

Omfattende attraktioner, fantastiske forlystelser, detaljeret grafik, en intuitiv enkel betjening samt en helt igennem overbevisende spiloplevelse – det alt sammen tilbyder browserspillet My Fantastic Park jer. For at kunne spille med i det usædvanlige browserspil skal I kun bruge en computer med internetforbindelse samt en gyldig e-mailadresse. Er disse betingelser opfyldt, kan I tilmelde jer på spillets hjemmeside, oprette en gratis konto og spille med straks. I indføringen, introduktionen til spillet, lærer I at kende de vigtigste funktioner. Herefter går det løs. Start op i Parken og oplev de spændende udfordringer i spillet.

Udvid din forlystelsespark med teatre og karruseller
En række rutsjebaner giver spænding med besøgende

Gratis: Spillene fra Upjers

Hvad der engang startede som et hobby-projekt, har i mellemtiden udviklet sig til en yderst succesfuld virksomhed. Således tilbyder firmaet Upjers fra Bamberg browserspil siden år 2006. Det er farverige onlinespil, som man kan spille helt gratis. Dertil hører også My Park-spillet My Fantastic Park.

Forum - My Fantastic Park