My Fantastic Park – Et gratis spil fra Upjers!

Browserspil af Upjers

My Fantastic Park – Oplev spil gratis

Med det brogede browserspil My Fantastic Park kan man opleve gratis parkspil. Således lever man sig ind i rollen som Park-direktør. Ens mål: Man vil opføre den største og smukkeste My Fantastic Park. Undervejs kan man indrette forlystelsesparkens arealer helt efter sine personlige forestillinger. Oplev My Fantastic Park-fænomenet i browseren og spil gratis med nu.


My Fantastic Park

Gratis browser-sjov

My Fantastic Park muliggør ren browserspil-sjov for jer. Således giver browserspillet jer mulighed for at spille spil gratis.

Spil gratis

De fascinerer alle aldersgrupper – både ung og gammel. Der er tale om browserspillene. Således kan også My Fantastic Park spilles gratis.

Masser af attraktioner og dekorationer til at holde dine besøgende underholdt
Med hver attraktion glæde hver sin målgruppe.
Du bestemmer, hvad der er bygget
Unge besøgende elsker din Fantastic Pak

Spil My Fantastic Park

For at kunne spille med i My Fantastic Park skal I kun bruge en computer med internetopkobling samt en gyldig e-mailadresse, for eksempel hos en udbyder af gratis mailkonti. Er disse betingelser opfyldt, kan I tilmelde jer på spillets side og oprette en gratis spillerkonto. Efter introduktionen, indledningen til spillet, i hvilken I lærer alle de vigtigste funktioner i spillet at kende, starter I straks i Park-browserspillet.

Park-funktionerne

I My Fantastic Park står der fantastiske muligheder til jeres disposition. Således kan I bygge forskellige forlystelser og attraktioner eller indgå virtuelle venskaber med jeres medspillere. Besøg jeres venner hver dag og hjælp dem med arbejdet i parken. For hver af jeres venners parker, som I hjælper med i, får I en halv venskabsstjerne. Hver gang I har samlet tre venskabsstjerner får I en kortdel. Med lidt held gemmer der sig en super genstand bag den eller også er det en kortdel til en forlystelse. Oplev mulighederne inden for gratis spil og spil med nu i My Fantastic Park. Af sted hen til de fantastiske browserspil-fornøjelser.

Udvid din forlystelsespark med teatre og karruseller
En række rutsjebaner giver spænding med besøgende

Spil gratis: Upjers-spil

Hvad der begyndte som et hobby-projekt dagligstuen har i mellemtiden udviklet sig til en af de største browserspil-udbydere i Europa. Siden 2006 producerer og udgiver upjers GmbH fra Bamberg browserspil. Det er gratis onlinespil, som kan spilles uden downloads og installation.

Forum - My Fantastic Park