My Fantastic Park – Forlystelsesparker med et klik

Browserspil af Upjers

My Fantastic Park – Forlystelsesparker i browseren

Oplev forlystelsespark-underholdningen i browseren. Med My Fantastic Park tilbyder spilfremstilleren Upjers fra Bamberg jer et usædvanligt browserspil. Således lever I jer ind i rollen som Park-direktør og opbygger jeres egen forlystelsespark. Undervejs står der mange indretningsmuligheder til jeres disposition. Opfør fantastiske attraktioner og forlystelser og begejstr jeres besøgende.


My Fantastic Park

Spil gratis

My Fantastic Park kan spilles helt gratis. Dermed kan enhver interesseret opføre sin egen forlystelsespark med et par klik.

Indholdene i forlystelsesparker

Opdag mulighederne i My Fantastic Park og prøv alle de talrige funktioner. Der venter jer en hel masse attraktioner og dekorationsgenstande.

Masser af attraktioner og dekorationer til at holde dine besøgende underholdt
Med hver attraktion glæde hver sin målgruppe.
Du bestemmer, hvad der er bygget
Unge besøgende elsker din Fantastic Pak

Spillets historie

I denne forlystelsespark er det jer der bestemmer. For i det brogede browserspil My Fantastic Park dykker I ind i rollen som en ambitiøs Park-direktør. Jeres mål er at skabe en sand fornøjelsesoase. Derfor opfører I i jeres forlystelsespark fantastiske forlystelser såsom f.eks. radiobilerne eller den imponerende blæksprutte. Jo bedre og omfangsrigere jeres forlystelses-udbud er, desto flere besøgende strømmer der til jeres My Fantastic Park.

Omfattende funktioner i parken

My Fantastic Park tilbyder jer omfattende indretningsmuligheder. Således kan I indrette jeres egen forlystelsespark helt efter jeres personlige forestillinger og starte helt fra bunden. Desuden står der smarte funktioner til jeres rådighed som f.eks. muligheden for at indgå virtuelle venskaber med medspillere. Desuden er det gratis at spille My Fantastic Park. Alt hvad I skal bruge for at kunne spille med er en computer med internetopkobling og en gyldig e-mailadresse. Og så kan det straks gå løs. Dyk ind i My Fantastic Parks fascinerende verden. Optjen Park-Dollar, erfaringspoint og indret en drømmeagtig forlystelsespark.

Udvid din forlystelsespark med teatre og karruseller
En række rutsjebaner giver spænding med besøgende

Gratis: Upjers-Spillene

Siden år 2006 tilbyder spiludvikleren Upjers fra Bamberg gratis browserspil. Således kan man spille de brogede onlinespil uden downloads og uden installation direkte via browseren. Med til de ca. 30 spil fra Upjers GmbH & Co. KG hører også forlystelsesparker spillet My Fantastic Park.

Forum - My Fantastic Park