My Fantastic Park – Din egen forlystelsespark venter på dig!

Browserspil af Upjers

My Fantastic Park – Din egen forlystelsespark!

Hvem har ikke drømt om det? At opføre sin egen forlystelsespark med alle de attraktioner og forlystelser, som man holder af. Hvad enten det er spøgelsestog, radiobiler eller eventyrlige karruseller – i My Fantastic Park, det fornøjelige browserspil, har I nu mulighed for at indrette jeres egen fritidspark helt efter jeres individuelle forestillinger. Oplev den enestående spillesjov i browseren!


My Fantastic Park

Den gratis spilleglæde

I My Fantastic Park opbygger I jeres egen forlystelsespark. Og det bedste ved det: Browserspillet er helt gratis at spille.

Indholdet i My Fantastic Park

De er usædvanlige og giver jer en hel masse spilleglæde. Talen er om spilindholdet i MyFantastic Park med dets utrolige muligheder.

Masser af attraktioner og dekorationer til at holde dine besøgende underholdt
Med hver attraktion glæde hver sin målgruppe.
Du bestemmer, hvad der er bygget
Unge besøgende elsker din Fantastic Pak

Din egen forlystelsespark

Som browserspil kan My Fantastic Park spilles gratis. Alt hvad I skal bruge for at spille med er en computer med internet samt en fungerende e-mailadresse, for eksempel hos en udbyder af gratis mailkonti. Er disse betingelser opfyldt, kan I også allerede spille løs med det samme og gå på opdagelse i den fantastiske verden hørende til jeres egen forlystelsespark. Via museklik navigerer I gennem spillet og bruger de talrige muligheder.

My Fantastic Park Features

Disse spilmuligheder har det i sig. I My Fantastic Park venter der jer et helt bundt af usædvanligt indhold og spilmuligheder. Udnyt den daglige bonuspakke, indgå mange venskaber med medspillere og opfør de smukkeste attraktioner og forlystelser. Begejstr jeres park-publikum med dåsekast, dukketeater eller veteranbiler. Således kan I med hver attraktion glæde hver sin målgruppe. Hvad jeres park-besøgende ønsker sig, kan I se på de små tankebobler, der befinder sig over hovederne på de besøgende. Åbn jeres egen fritidspark nu og administrer jeres My Fantastic Park.

Udvid din forlystelsespark med teatre og karruseller
En række rutsjebaner giver spænding med besøgende

Gratis: Upjers-Spil

Siden 2006 har firmaet Upjers fra Bamberg fremstillet Browserspil. De brogede onlinespil kan man spille direkte i browseren (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome). I udvalget af spil finder man også My Fantastic Park. Et spil, hvor man opfører sin egen Fantastic Park.

Forum - My Fantastic Park