My Fantastic Park – Spil online

Browserspil af Upjers

My Fantastic Park – Fantastic-Park-spillet

Denne Fantastic-Park er usædvanlig i enhver henseende. For i det underholdende browserspil My Fantastic Park opbygger I jeres egen forlystelsespark. Som en ambitiøs Park-direktør vil I selvfølgelig gerne indrette jeres arealer så flot som muligt. Til det formål råder I over fantastiske funktioner og spilmuligheder. Således kan I eksempelvis opføre talrige attraktioner og forlystelser.


My Fantastic Park

Browserspil-sjov gratis

Fantastic-Park tilbyder jer gratis simulatorspil-sjov. Således kan man spille onlinespillet My Fantastic Park helt gratis.

Spilindholdet i Fantastic-Park

Spændende indhold og spilfunktioner muliggør Fantastic-Park-spillet for jer. Begejstr jeres besøgende med afvekslingsrige forlystelser.

Masser af attraktioner og dekorationer til at holde dine besøgende underholdt
Med hver attraktion glæde hver sin målgruppe.
Du bestemmer, hvad der er bygget
Unge besøgende elsker din Fantastic Pak

Fantastic-Park-historien

I bestemmer udseendet i Fantastic-Parks. Jo længere I kommer i spillet, desto flere spilmuligheder står der til jeres disposition. Opdag mulighederne i dette usædvanlige browserspil og spil gratis med nu. Alt hvad I behøver for at spille er en computer med internetopkobling samt en gyldig e-mailadresse og så kan det gå løs med det samme. Efter introduktionen kan I gå i gang straks i My Fantastic Park.

Alsidige funktioner

Fantastic-Park-spillet tilbyder jer afvekslingsrige funktioner. Indgå virtuelle venskaber med jeres medspillere, fjern sten og rødder fra jeres parkområde og indsaml værdifulde råstoffer. For til opførelsen af forlystelser og attraktioner skal I bruge råstofferne materiel, teknik, ide og natur. Lev jer ind i rollen som park-direktør og byg jeres første forlystelse, dåsekast-boden. Derfra arbejder I jer opad skridt for skridt i Fantastic-Park. Jo højere I stiger i graderne, desto større bliver jeres indtjening af Park-Dollars, som I så igen kan bruge på at anskaffe jer genstande. Spil gratis med nu jer egen My Park.

Udvid din forlystelsespark med teatre og karruseller
En række rutsjebaner giver spænding med besøgende

Gratis online: Upjers-spillene

De kan spilles gratis. Herved er hverken downloads eller installation nødvendig. Siden 2006 har spilfirmaet Upjers fra Bamberg udviklet og publiceret gratis browserspil til store og små. Online-spillene kan spilles nemt og bekvemt i browseren. Spilkategorierne rækker lige fra My Fantastic Park til Rollespil.

Forum - My Fantastic Park